Sylvia Lane

Client:          Kiwi Property
Location:      Sylvia Park, Auckland
Sector:         Retail, Hospitality and Civil

Project Description

Sylvia Park has matured from a suburban internalised retail precinct to now an outward reaching urban mixed-use precinct

The Sylvia Lane project repositions the existing major pedestrian entry to a significant Gateway marker, providing strong visual entry clarity and comfort amenity to this important nodal point

The project involves the creation of a signalised intersection, which prioritises pedestrian movements. A new colonnade provides a visually permeable edge to the plaza while sheltering pedestrians and provides a formal sense of arrival

The new canopy will extend year-round occupied space beyond indoor retail and hospitality spaces and provides additional sheltered anger areas between spaces

Precon’s Role

Precon is providing comprehensive Project Management Services – Including critical evaluation of design options, buildability advice (in a live shopping centre environment + active roadway), programming, procurement, and implementation.